menusearch
elmopazhoheshnews.ir

پوشیدن لباس در تفکر افراد تاثیر می‌گذارد

جستجو
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۳:۵۳
۱۴۰۱/۱/۸ دوشنبه
(1)
(0)
پوشیدن لباس در تفکر افراد تاثیر می‌گذارد
پوشیدن لباس در تفکر افراد تاثیر می‌گذارد

به گزارش پایگاه علم و پژوهش نیوز و به نقل از سیناپرس، انسان ها همیشه تلاش می‌کنند تا از طریق لباس پوشیدن شایسته تر به نظر برسند. حال این سوال مطرح می‌شود که آیا می‌توان با پوشیدن لباس و انتخاب نوع و شکل آن باهوش تر به نظر رسید.

محققان یک مطالعه جدید دریافتند چیزی به سادگی درآوردن یک ژاکت یا پوشیدن یه جلیقه اضافی کافی است تا شما را کمتر شایسته نشان دهد.

دکتر کرت گری، از پژوهشگران این پروژه تحقیقاتی در این رابطه گفت: یک مسئله مهم در مورد مطالعه ما این است که برخلاف بسیاری از تحقیقات پیشین، مطالعه ما برای هر دو جنس مردان و زنان اعمال شده و صدق می‌کند. به گزارش سیناپرس، همچنین پژوهش های ما ماهیت عینیت ‌سازی را زیر سؤال می‌‌برد، زیرا افراد بدون لباس به‌ عنوان اشیایی بی‌ ذهن و بی فکر دیده نمی‌ شوند، اما در عوض به آنها داشتن ذهن متفاوت نسبت داده می‌ شود.

به گزارش سیناپرس، این مسئله از آن جهت اتفاق می‌‌افتد که دیدن بدن بدون لباس بیشتر افراد را تشویق می‌ کند که به جای ذهن و شخصیت فرد، به بدن آن شخص فکر کنند.
دکتر گری در توضیحات بیشتر گفت: ما همچنین نشان می‌‌دهیم که این تأثیر حتی بدون درآوردن لباس نیز می‌‌تواند رخ دهد. صرف نظر از تمرکز بر جذابیت یک نفر، در اصل تمرکز بر بدن وی به جای ذهن باعث می‌شود که او را کمتر یک عامل (یعنی کسی که برنامه ریزی و عمل می‌کند) و بیشتر یک کارآزموده ببینیم.

دکتر گری تاکید کرد در عین حال نشان دادن پوست برهنه برای زوجین دارای مزایایی است چرا که تمرکز روی بدن باعث افزایش درک احساسات جنسی شده و می‌تواند به بهتر شدن روابط زناشویی و جنسی کمک کند.

علاوه بر این به نظر می‌رسد برخی افراد تمایل کمتری به آسیب رساندن به افرادی با پوست برهنه دارند و تمایل بیشتری به محافظت از آنها احساس می‌کنند. در یک آزمایش، افرادی که به مرد‌های نیمه لخت نگاه می‌ کردند، نسبت مردان لباس پوشیده، تمایل کمتری به دادن شوک الکتریکی ناخوشایند به آن افراد داشتند.

شرح کامل این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در مجله شخصیت و روان شناسی اجتماعی (Personality and Social Psychology) منتشر شده و قابل دسترس است.

مترجم: حمید تعالی
منبع: psycnet

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
انتشارات چتر اندیشه
پایگاه خبری علم و پژوهش نیوز
آخرین اخبار