menusearch
elmopazhoheshnews.ir

استقبال بزرگترین ناشر آمریکا از تولید داستان‌ با هوش‌مصنوعی

جستجو
یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۳:۱۵
۱۴۰۲/۳/۲۹ دوشنبه
(0)
(0)
استقبال بزرگترین ناشر آمریکا از تولید داستان‌ با هوش‌مصنوعی
استقبال بزرگترین ناشر آمریکا از تولید داستان‌ با هوش‌مصنوعی

بزرگترین ناشر آمریکا، قصد دارد به منظور صرفه‌جویی در هزینه و بهبود کارایی، هوش مصنوعی مولد را در سیستم انتشار داستان خود بگنجاند.

 

به گزارش پایگاه علم و پژوهش نیوز و به نقل از رویترز، گانت (Gannett) بزرگترین ناشر آمریکا، قصد دارد هوش مصنوعی مولد را در سیستمی که برای انتشار داستان استفاده می‌کند، بگنجاند، زیرا خود و سایر سازمان‌های خبری شروع به گسترش فناوری محبوبی می‌کنند که ممکن است به صرفه‌جویی در هزینه و بهبود کارایی کمک کند.

اما بزرگترین ناشر روزنامه ایالات متحده با بیش از ۲۰۰ نشریه روزانه می‌گوید که انسان‌هایی را در این فرآیند بکار می‌گیرد تا این فناوری بدون نظارت و به طور خودکار به کار گرفته نشود. رن توریانو، معاون ارشد رئیس جمهور و مدیر تولید گانت در مصاحبه اخیر با رویترز گفت: هوش مصنوعی مولد راهی برای ایجاد کارایی و حذف برخی از وظایف خسته کننده برای روزنامه نگاران است.

با این حال، توریانو اضافه کرد: "میل به سرعت برای برخی از سرویس های خبری دیگر اشتباه بود. او بدون اشاره به یک رسانه خاص گفت: ما آن اشتباه را انجام نمی‌دهیم."

به عنوان مثال، پل باسکوبرت، رئیس رویترز، روز پنجشنبه در بیانیه‌ای، در پاسخ به درخواست یک خبرنگار برای اظهارنظر درباره برنامه‌های این شرکت، گفت که از آنجایی که این خبرگزاری فناوری‌های هوش مصنوعی را می‌پذیرد، «رویکردی مسئولانه اتخاذ می‌کند که از دقت محافظت می‌کند و اعتماد را تقویت می‌کند».

بسیاری از اتاق‌های خبری آمریکا با بهترین روش ترکیب ابزارهای هوش مصنوعی که محتوا یا داده‌های جدید را در پاسخ به درخواست یا سؤال کاربر تولید می‌کنند، دست و پنجه نرم می‌کنند.

اما برخی از کارشناسان می‌گویند محدودیت‌های هوش مصنوعی مولد، که شامل تمایل به «توهم» یا ارائه اطلاعات نادرست با پوششی از اطمینان است، به‌ویژه در صنعتی که نیاز به دقت دارد، مشکل‌ساز است.

نیکلاس دیاکوپولوس، دانشیار دانشگاه نورث وسترن، گفت: «در جایی که من در حال حاضر هستم، این مدل‌ها را برای موارد استفاده روزنامه‌نگاری که به طور خودکار در یک کانال عمومی منتشر می‌کند، توصیه نمی‌کنم.

استراتژی گانت منعکس کننده رویکرد سنجیده ای است که تعدادی از اتاق های خبری جریان اصلی در پیش گرفته اند.

احتیاط آن‌ها به دنبال گاف‌های هوش مصنوعی مولد که به خوبی در رسانه‌ها از جمله سی‌نت (CNET) و مِنس ژورنال (Men’s Journal) منتشر شده است. هر دو نشریه از این فناوری برای تولید داستان هایی استفاده کردند که حاوی اشتباهات واقعی بودند.

سه ماهه آینده گانت یک برنامه آزمایشی زنده با استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی مهم ترین نکات مقاله و ایجاد خلاصه هایی در بالای آن اجرا خواهد کرد. این ویژگی در سه ماهه چهارم در یو‌اس‌ای تودی (USA Today) راه اندازی خواهد شد. روزنامه‌نگاران حرف آخر را خواهند زد و تصمیم می‌گیرند از آنچه که هوش مصنوعی پیشنهاد کرده استفاده کنند یا خیر. گانت در نهایت این فناوری خلاصه سازی را در سیستم انتشار خود گنجانده است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
انتشارات چتر اندیشه
پایگاه خبری علم و پژوهش نیوز
آخرین اخبار