ماژولهای کنترل از راه دور که ساختمانی هوشمند را برای کاربران آماده میکند، نقشی اساسی در کاهش مصرف برق دارند.
به گزارش پایگاه علم و پژوهش نیوز، عملیات هوشمندسازی ساختمانها یا به اصطلاح خانه هوشمند اقداماتی است که جهت کنترل و مانیتورینگ کردن تمام قسمتهای ساختمان به کار برده میشود.
میتوان گفت در کنار ایجاد راحتی، هدف اصلی از عملیات طراحی خانه هوشمند و هوشمندسازی ساختمان اداری، تحت نظر داشتن قسمتهای مختلف مکان مورد نظر، اعمال فرمانهای مختلف به آنها و موضوع صرفهجویی است.
خانه هوشمند قابلیتهای فراوانی مانند کنترل سیستمهای روشنایی، سیستم سرمایش و گرمایش، تجهیزات الکتریکی و کنترل درهای ورودی دارد. از رایجترین جنبههای خانه هوشمند کلیدهای روشنایی یا کلید و پریزهای هوشمند هستند که به سادگی هرچه تمامتر از طریق فناوری هوشمند کنترل میشوند.
کنترل از راه دور
کنترل از راه دور این امکان را فراهم میکند تا در صورت عدم نیاز، دستگاههای روشن در داخل منزل را روشن یا خاموش کرد و همچنین زمانهایی برای این امر در نظر گرفت.
قابلیت زمانبندی روشن و خاموش شدن اتوماتیک برای سیستمهای روشنایی، قابلیت تنظیم هوشمند و خودکار سیستم روشنایی اتاق کودک و فراهم آوردن ایمنی بسیار بالاتر به نسبت کلید و پریزهای ساده برق برای کودکان از جمله مزیتهای ماژول هوشمندسازی منزل است.
هماهنگی با انواع لوازم برقی و الکتریکی از لوازم سرمایش و گرمایش مثل کولر، اسپلیت و پنکه تا لوازم آشپزخانه همچون فر، ماشین لباسشویی، غذاساز، زودپز و در نهایت سیستمهای روشنایی و لامپها نیز توسط این ماژول ممکن میشود. ماژول هوشمندسازی منزل مزیت کنترل از راه دور خانه و ایجاد امنیت را حتی در زمانهای سفر نیز فراهم میکند.
توسعه هوشمندسازی ساختمانها در کشور
یک شرکت دانشبنیان ایرانی به این حوزه ورود پیدا کرده است و با تولید محصولات با کیفیت، اما با قیمت پایینتر نسبت به نمونههای خارجی توانسته میزان قابل توجهی صرفهجویی ارزی برای کشور رقم بزند.
در حال حاضر تعداد شرکتهای دانشبنیان از مرز ۷۳۰۰ عبور کرده است و فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهای رایانهای و سخت افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک دو حوزهای هستند که بیشترین تعداد شرکتهای دانش بنیان را دارند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
اخبار و اطلاع رسانی علوم و پژوهش ایران، مجلات و کنفرانس های علمی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی علم و پژوهش نیوز
مجوز فعالیت از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
تلفن تماس: 09010343510
ایمیل: elmopazhoheshnews@gmail.com
web: elmopazhoheshnews.ir