menusearch
elmopazhoheshnews.ir

وزیر علوم شرط جدید استخدام اساتید دانشگاه‌ها را اعلام کرد

جستجو
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | ۷:۵۴:۱۰
۱۴۰۱/۲/۲۰ سه شنبه
(0)
(0)
وزیر علوم شرط جدید استخدام اساتید دانشگاه‌ها را اعلام کرد
وزیر علوم شرط جدید استخدام اساتید دانشگاه‌ها را اعلام کرد

به گزارش پایگاه علم و پژوهش نیوز و به نقل از دانشگاه امام صادق (ع)، مراسم بزرگداشت مقام معلم با حضور محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از استادان این دانشگاه در تالار آیت‌الله مهدوی کنی(ره) این مرکز آموزشی برگزار شد.

وی در این مراسم با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات نظام آموزش عالی، تخصص ندانستن استادی دانشگاه است، گفت: اینکه استادی دانشگاه را یک تخصص نمی‌دانیم، ضربه بزرگی به جامعه علمی زده است، ما پزشکی، مکانیکی و بنایی را تخصص می‌دانیم اما معلمی را نه و این موضوع مشکلات زیادی را به وجود آورده است. اساتید ما بعد از فارغ‌التحصیلی و گرفتن دکتری بلافاصله سر کلاس برای تدریس می‌روند در حالی‌که فلسفه تعلیم و تربیت را مطالعه نکرده‌اند، روانشناسی آموزش و شیوه سنجش و ارزیابی را نمی‌دانند،، چرا باید استخدام تمام وقت فقط داشته باشیم، استادی را فقط یک روز یا دو روز استخدام نکنیم و متناسب با آن هم بیمه نپردازیم.

زلفی‌گل گفت: از این پس اساتید قبل از استخدام و در بدو ورود به دانشگاه، قبل از صدور حکم استخدام باید دوره شبانه روزی ۳ ماهه را طی کنند، این اساتید برای گذراندن این دوره یک پایه تشویقی معادل یک سال هم می‌گیرند، اما شرط صدور حکم گذراندن حداقل این دوره ۳ ماهه است. اگر قرار است نسل پاسخگویی ارایه دهیم، باید در قبال رفتارمان با دانشجو پاسخگو باشیم.

وزیر علوم با اشاره به عملکرد دانشگاه امام صادق (ع) گفت: حدود یک‌سوم فارغ‌التحصلان این دانشگاه عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها شده‌اند چون اساتید آن‌ها سعی کردند نسلی توانمندتر از خودشان تحویل جامعه بدهند و در استادپروری موفق بودند. استادی که قرار است نسل عالم‌تر از خودش تحویل جامعه بدهد باید قبلش آموزش‌هایی را دیده باشد، البته این مشکل فقط مربوط به اساتید نیست، چند درصد از نمایندگان ما آموزش‌های نمایندگی را دیدند، بنده وزیر شدم، کی گفت حالا که وزیر شدی وظایفت چیست.

وی با اشاره به تضعیف شدن جایگاه رشته‌های علوم انسانی، بیان کرد: دانشجوها علاقه‌ای به رشته‌های علوم پایه ندارند و خیلی از کرسی‌های دانشگاه‌ها پر نمی‌شود، اصل مشکل هم اینجا است که فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها مشکل اشتغال دارند، باید راهکارهایی برای حل این مشکلات تدبیر کرد. در حال حاضر هر وزاتخانه برای خودش دانشگاه احداث کرده و از فارغ‌التحصیلان خودش استخدام می‌کند، پس بچه‌های مردم که در دانشگاه‌های دیگر تحصیل می‌کنند، چه کنند؟ نیاز به تدبیر جدی برای حل مشکلات داریم.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر