رئیس دانشگاه پیامنور گفت: دانشگاه پیامنور در حوزه آموزش الکترونیکی، دارای ظرفیت ویژهای برای ورود به عرصههای فناوری الکترونیکی دنیا و متاورس است.
به گزارش پایگاه علم و پژوهش نیوز، ابراهیم تقیزاده در نشست اعضای هیئترئیسه ومدیران حوزه آموزشی این دانشگاه که با حضور قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، تصریح کرد: دانشگاه پیام نور متقاضیان و مخاطبان خاص خود را دارد و ۹۶ هزار دانشجوی ورودی جدید در سال جاری، این دانشگاه را برای تحصیل برگزیده اند.
وی با اشاره به شیوه آموزشی ترکیبی این دانشگاه اظهار داشت: در اساسنامه دانشگاه پیام نور، نظام آموزشی نیمه حضوری و مجازی برای این دانشگاه تعریف شده است ودر حال حاضر کلاسهای درس دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی ۶ جلسه به صورت حضوری و در مقطع ارشد ۸ جلسه و مابقی جلسات به صورت الکترونیکی برگزار میشود.
تقیزاده افزود: بخش قابل توجهی از دانشجویان این دانشگاه را شاغلان یا بانوان خانه دار تشکیل میدهند که شیوه آموزشی ترکیبی را برای تحصیل خود مناسب میدانند.
رئیس دانشگاه پیامنور گفت: این مرکز آموزشی هماکنون دارای ۳۸۰۰ عضو علمی است که از این تعداد ۱۰۰ نفر دارای رتبه استاد تمام، ۳۸۰ نفر دانشیار و مابقی استادیار هستند.
تقیزاده با بیان اینکه پذیرش دانشجویان خارجی، یکی از اهداف مهم دانشگاه پیامنور است، اظهارکرد: در حال حاضر، به دنبال کسب مجوز پذیرش دانشجوی مرکز بین الملل در استانهای واجد شرایط هستیم. این موضوع در حالی است که دانشگاه پیام نور در کشور افغانستان دارای شعبه بوده و هزار دانشجوی اتباع افغان در این دانشگاه تحصیل میکنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیامنور، وی با بیان اینکه رتبه فعلی دانشگاه در بین دانشگاههای داخل را ۲۲ و در بین دانشگاههای خارجی ۱۴۱۶ است، توضیح داد: سالانه ۵ هزار مقاله توسط اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور به چاپ میرسد که نقش مهمی در ارتقای آموزشی این دانشگاه ایفا میکند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
اخبار و اطلاع رسانی علوم و پژوهش ایران، مجلات و کنفرانس های علمی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی علم و پژوهش نیوز
مجوز فعالیت از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
تلفن تماس: 09010343510
ایمیل: elmopazhoheshnews@gmail.com
web: elmopazhoheshnews.ir